HOW Morning Booster

Morning Booster – få en prøvesmag på HOW

HOW er et hjælpeværktøj til dig, der arbejder med typologi (JTI, MBTI eller andre Jung-baserede værktøjer), og består af et sæt kort, der hjælper med at omsætte typologien til praksis i hverdagen. 

På vores Morning Booster (fra kl. 9-11) er der et lille oplæg om vores meget konkrete tilgang til arbejdet med typologi, og du får en prøvesmag på, hvordan du kan bruge HOW selv, med dit team eller med kunder. Så kom og prøv det af – det virker! 

Vi afholder løbende Morning Boosters. Ring eller skriv, hvis du vil vide, hvornår den næste Morning Booster finder sted. 

WHY

Mange virksomheder har gennem årene efterspurgt konkrete og lettilgængelige materialer, så de kan arbejde videre med typologien, ”når konsulenterne er gået”. Der har bare ikke rigtig været noget.

Mange – om ikke de fleste – glemmer derfor deres viden eller giver op, fordi de ikke ved, “hvordan” de konkret skal gøre. Sådan skal det ikke være, og derfor har vi udviklet HOW – The Hands On Way To Improve.

 

 

HOW

HOW er ”hands-on” materialer, som gør det let at omsætte den teoretiske viden til praktisk anvendelse i hverdagen.

HOW viser, “hvordan” du helt konkret kan sikre forankringen af typologi ved at inkorporere træningen i det liv og i de opgaver, du i øvrigt har gang i

HOW hjælper konsulenter, HR, ledere og medarbejdere med at fastholde viden om typologi og skabe udvikling, så investeringen i et typologiforløb får den effekt, som er tiltænkt. Det er formålet med HOW.

WHAT

HOW består af en boks med 49 kort inddelt i seks fokusområder, der lærer dig at huske, genkende og træne præferencerne og at bruge typologien i typiske hverdagssituationer som møder, samtaler og opgaveløsning.

HOW er kort i den fysiske verden – ikke den digitale. Du skal sidde med kortene i hænderne for at lære bedst muligt. Når du læser en fysisk tekst, medfører koblingen mellem hjerne og krop nemlig, at indlæringen bliver dybere og mere varig.

Would you like to order products or know more about HOW?

Call or write: +45 2480 3585 / tina@thehandsonway.com.

JA TAK – jeg vil gerne tilmeldes en mini-workshop.

Scroll til toppen