KONTAKT

HOW er udarbejdet af Tina Brøndum Kristjánsson, der er uddannet advokat, og Mette Babitzkow Boje, der er uddannet erhvervspsykolog. En skøn kombination af erfaringer og type, når det kommer til at udvikle et værktøj, der for alvor kan få mennesker til at bruge typologien i deres hverdag. De har begge beskæftiget sig  indgående med typologi i mange år og har særligt fokus på udfordringen med at få den forankret i hverdagen. 

Mette er uddannet erhvervspsykolog fra University College London og har arbejdet med typologi siden 2003. Gennem årene har hun haft et hav af forskellige medarbejdere, ledere og konsulenter igennem mange forskellige forløb. Mette brænder for typologi og har en dybdegående forståelse af teori, værktøj og forskning indenfor typologien. Mette elsker i det hele taget værktøjer til forbedring af personlig indsigt og team-samarbejde, og hun arbejder i dag for CfL. 

Tina er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2000 og har arbejdet som advokat i mange år. I dag har hun sit eget konsulentfirma, der hedder Mind your MindTina blev introduceret til typologi i 2009 i forbindelse med sit arbejde som advokat, og hun opdagede hurtigt, at typologi er et uvurderligt fundament for at styrke relationer og opnå bedre resultater både personligt og professionelt. Men hun opdagede også, at mange havde udfordringer med at omsætte deres viden om typologi til praksis. Derfor opstod lysten til at lære andre om typologi, og hun valgte i 2014 at skifte juraen helt ud med Mind your Mind, der også er den “juridiske ramme” om konceptet HOW.

HOW er et værktøj til forankring af viden om typologi. Kontakt Tina for at høre mere om , hvad værktøjet kan gøre hos jer. 

Mette og TYina

Tina Brøndum Kristjánsson

e-mail: tina@thehandsonway.com 
mobil: +45 24 80 35 85

Scroll til toppen